Om

Bageri Pomona ligger i Midsommarkransen i Stockholm. Bageriet öppnade i juni 2020 men då som Gunnel & Ruth. I November 2021 byttes namnet till Bageri Pomona, döpt efter trädgårdarnas och fruktens gudinna vilket passar perfekt till ett bageri drivet av kvinnor som fokuserar på att följa naturen och arbeta så hållbart det går! 


Elsa 

Elsa äger och driver Bageri Pomona, hon är utbildad kock och har arbetat som konditor, bagare, kallskänka och barista. Drömmen om att öppna ett eget bageri har funnits där sedan 6-års åldern och i juni 2020 blev drömmen äntligen verklighet. Tanken är att vara ett bageri som tänker som en modern restaurang, där smak och hållbarhet står främst. Elsa är en kreativ kaossjäl som bara måste testa nya saker hela tiden. Hållbarhetstänket genomsyrar allt på bageriet, från val av råvaror till öppettider, bageriet har stängt 2 dagar i veckan för att personal ska få återhämtning och Elsa ska få tid med den verkliga chefen, den 6-åringa sonen. 

Jobba med oss

Vi är ett litet bageri där alla hjälper till med allt när det behövs. Vi arbetar nära varandra; cafépersonal, bagare, kockar & konditorer och det finns stora möjligheter att lära sig mycket inom alla dessa områden. 

Vill du jobba med oss skicka din ansökan till elsa@bageripomona.se